Veiligheid en Privacy

Privacyverklaring

Gegevens van u aan ons GHO-ONLINE.NL hecht grote waarde aan uw privacy. In dit kader doen wij ons uiterste best uw persoonsgegevens op een zodanige manier te verwerken dat uw privacy zoveel mogelijk wordt beschermd en gewaarborgd. Vanzelfsprekend respecteren en waarborgen wij hierbij uw privacy door naleving van de Wet persoonsregistraties, de Europese Privacyrichtlijn (95/46/EG) en (na invoering van) de Wet bescherming persoonsgegevens. verstrekt worden alleen gebruikt voor de uitvoering van uw bestelling of voor het leveren van after sales. Uw gegevens worden alleen aan derden verstrekt, indien een derde partij betrokken is bij de uitvoering van uw bestelling.

Wij Behandelen uw gegevens conform de wet op de Privacy en tevens conformeren wij ons aan de gedragsregels "omgang met persoonlijke gegevens",zoals en waarvoor ze zijn bedoeld.

Inzage en correctie Wilt u wijzigingen laten aanbrengen in uw persoonlijke gegevens of wilt u deze laten verwijderen, neem dan contact op met de klantenservice.

Lees hier ons volledige Privacy gegevens.

Veilig betalen

Als u kiest om uw bestelling met één van de online betaalmogelijkheden (iDeal of PayPal (Credit Card) te betalen, dan wordt uw betaling met een SSL-verbinding beveiligd verwerkt. De infrastructuur en software van GHO-ONLINE.NL zijn zo gemaakt en beveiligd dat het vrijwel onmogelijk is dat onbevoegden informatie over klanten en bezoekers kunnen krijgen.


GHO-ONLINE.NL is voortdurend bezig met verbetering van de beveiliging op basis van de nieuwste technologie.