Ruilen

Het is mogelijk om een product wat u gekocht heeft bij ons binnen 7 dagen te ruilen, mits het product nog niet is gebruikt, onbeschadigd is en wordt geretourneerd met de originele verpakking en alle toebehoren. Voor producten die kwetsbaar zijn en of transportgevoelig rekenen wij retourkosten, dit is 15% van het retourartikel. Deze producten kunnen alleen retour door ons gehaald worden.

Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om uw bestelling te ruilen, volg dan de procedure die wij daarvoor hebben opgesteld.

Afkoelingsperiode

U heeft als consument het recht binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling de koop te ontbinden. Dit wordt de afkoelingsperiode genoemd. U kunt gebruik maken van de mogelijkheid om uw aankoop te ontbinden, mits het product nog ongebruikt is, onbeschadigd is en wordt geretourneerd met de originele verpakking. Het is wel toegestaan om het product uit de verpakking te halen om te beoordelen of het product voldoet aan uw verwachtingen.

Maakt u als consument geen gebruik van de afkoelingsperiode, dan is de koop definitief.

Indien u gebruik wilt maken van de afkoelingsperiode, volg dan de procedure die wij daarvoor hebben opgesteld.

Procedure

Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om uw bestelling te ruilen of te retourneren binnen de afkoelingsperiode, dan neemt u hierover binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling contact op met de onze klantenservice. De klantenservice bevestigt uw verzoek per e-mail met een RA-Formulier en de stappen die u moet doorlopen. Dit zijn de volgende:

  • u stuurt het product, waarbij de verzendkosten en het risico voor uw rekening zijn, netjes verpakt in een doos of een omverpakking retour naar ons op het volgende adres:
    GHO-ONLINE.NL
    Amerikaweg 44
    9407 TM Assen
  • u voegt daarbij de originele aankoop factuur en de RA-Formulier;
  • u draagt er zorg voor dat uw retourzending uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst door u retour is bij ons;
  • na retourontvangst conform de retourvoorwaarden dragen wij er zorg voor dat u het bedrag binnen 30 dagen retour ontvangt op het door u opgegeven bank- of girorekeningnummer of dat u het product ontvangt voor de omruil (na verrekening van een eventueel verschil in het aankoopbedrag).

Stuur nooit onaangekondigd producten retour naar ons. Deze kunnen niet in behandeling worden genomen. Ook retouren die niet voldaan aan de voorwaarden, kunnen niet in behandeling worden genomen. Indien uw retourzending niet voldoet aan de voorwaarden krijgt u gedurende 30 dagen de gelegenheid om op eigen kosten het product bij ons af te halen of retour te laten zenden.