DoorFlipper Postvanger met Tochtborstel-klep

Wees de eerste die een vraag stelt over dit product

Product beoordelen

Artikel op voorraad (verwachte levertijd 0-1 week)

Adviesprijs: € 58,31

Onze prijs: € 42,35

Actieprijs: € 29,77

Snel overzicht

DoorFlipper Postvanger met Tochtborstel-klep
Nu 30 %
extra
korting

DoorFlipper Postvanger met Tochtborstel-klep

Dubbelklik op afbeelding om volledige foto te bekijken

Uitzoomen
Inzoomen

Meer Views

  • DoorFlipper Postvanger met Tochtborstel-klep
  • DoorFlipper Postvanger met Tochtborstel-klep
  • DoorFlipper Postvanger met Tochtborstel-klep
Details
DoorFlipper Voorkomt dat post en kranten op de grond vallen. De Doorflipper postvanger is een handige, decoratieve en van kunststof vervaardigde. De Doorflipper is de nieuwste generatie postvanger. Met de aanschaf ervan zet u een oude gewoonte -telkens de post oprapen- in één keer én voor goed overboord! De Doorflipper is een Nederlands kwaliteitsproduct (design - ijzersterk - beveiligd - kindvriendelijk - twee jaar fabrieksgarantie). Hij verrast en levert een véél groter gemak op dan u zich nu kunt voorstellen. Hij is bovendien stijlvol en ook nog eens aan te passen aan uw eigen smaak door verwisselbare zijkanten (4 kleuren: zwart, wit, rood en blauw worden meegeleverd). Zo past hij in ieder interieur.

Afmetingen van Doorflipper: Bij het ontvangen gaat de opvangbak in een fractie van een seconde open en meet daarna 36 x 27,5 x 6,5 cm (H x B x D) en kan tot ca. 3 kg. post opvangen! Na het uitnemen van de post duwt u hem met één simpele handbeweging weer dicht, waarna hij nog slechts 35 x 11 x 7 cm (B x H x D) meet! De doorlaat-opening is ruim: 28 x 5 cm. en daarmee voldoet hij volledig aan de Post Wet.

De Doorflipper is een Nederlands kwaliteitsproduct (design - ijzersterk - beveiligd - kindvriendelijk - twee jaar fabrieksgarantie). Hij verrast je! Al na een paar dagen wil je hem absoluut niet meer missen. Jij hoeft in ieder geval nooit meer de post op te rapen.

Belangrijk: Uw postbesteller zal er niets van de Doorflipper merken!. Andere voordelen: Door “presentatie” van de poststukken zijn deze er zeer gemakkelijk uit te pakken, uw hond hapt mis als die op zoek is naar een papieren speeltje, uw deur loopt niet meer vast op de post en uitglijden over - en natte schoenen op uw post behoren tot het verleden. En gaat u met vakantie, dan leegt de opvangbak zichzelf automatisch! Bij het thuiskomen ligt dan uw post niet direct achter uw deur maar een halve meter verder, en dát is makkelijk binnenkomen!

Extra functie: De Doorflipper heeft een oerdegelijke geïntegreerde tochtklep

Smalle gang? Ook dan past de Doorflipper: De meegeleverde zelfklevende (maar ook te schroeven) geleidenop zorgt er voor dat uw muur niet kan worden beschadigd, maar laat ook opvangbak meeveren zodat uw deur vrijwel net zo ver als voorheen open kan!

Specificaties
Levertijd 0-1 Week

Producten vragen

Er is nog geen product vraag.

Stel een vraag of geef een antwoord. Help je collega-klanten.

Stel een vraag

* Verplichte velden

Product steekwoorden

Gebruik spaties om steekwoorden te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor zinnen.