Onze Merken

Deurbeslag

Sloten en Deurbeslag. Het AXA Veiligheidsbeslag voldoet aan alle eisen die het Politie Keurmerk Veilig Wonen® stelt op het gebied van inbraakwerendheid en bezit het SKG® keurmerk. Omdat de keuze deurbeslag aan individuele smaak is gerelateerd, kunt u bij AXA het model veiligheidsbeslag zelf bepalen. Deurbeslag en sloten.

Sanitair en badkamermeubilair


Kranen en Douches

Kranen en Douches

Deurbeslag. HOPPE, toonaangevende merk in Europa van deurbeslag voor deuren en ramen, zich kunnen aanpassen aan de persoonlijke woon-en meubelen stijl. Elke originele HOPPE product biedt een hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs. HOPPE producten zijn de professionals de eerste keuze, er is voor elk wat wils uitgebreide assortiment.


Sloten en Deurbeslag. Het slotenmerk LIPS is een begrip op de Nederlandse markt en uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van mechanische sloten. LIPS veiligheidssloten voldoen aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen® en SKG®. LIPS deursloten bieden voor iedere situatie een sluitsoplossing. LIPS sloten zijn betrouwbaar.

Sloten en Deurbeslag. Voor iedere situatie een sluitsoplossing. Nemef deursloten bieden voor iedere situatie een sluitsoplossing. Of het nu gaat om een binnendeur of een buitendeur, om woningbouw of utiliteitsbouw. Nemef sloten zijn makkelijk te installeren. Nemef veiligheidssloten voldoen aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen® en SKG®

Baden en Douches


Sanitair en Kranen

Sanitair en badkamermeubilair

Alle merken