Betaalmethodes

iDeal


Bij ons kunt u uw bestelling die u laat thuisbezorgen met iDeal betalen. Als u toegang heeft tot internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank, dan kunt u gebruik maken van iDEAL. De makkelijkste, snelste en veiligste manier van online betalen op internet.

Snel, simpel en veilig betalen binnen uw eigen voor u bekende omgeving van internetbankieren.

Betalen met iDeal is bij ons volledig gratis.

Een bestelling waarbij u kiest voor de leveringswijze thuisbezorgen en voor de betaalmethode iDeal, kan meteen door ons in behandeling worden genomen.

PayPal


Bij ons kunt u uw bestelling die u laat thuisbezorgen online met PayPal betalen. PayPal accepteert Mastercard, Visa en American Express. Uw credit card gegevens worden met een SSL-beveiligde server versleuteld verzonden. Tevens wordt gebruik gemaakt van Mastercard SecureCode. Dit om de veiligheid van betalen met credit card online te optimaliseren.

De kosten van online betalen met PayPal bedragen 4% van het totaal orderbedrag.

Een bestelling waarbij u kiest voor de leveringswijze thuisbezorgen en voor de betaalmethode PayPal, kan meteen door ons in behandeling worden genomen. Nog geen PayPal account, Aanmelden Klik hier

Vooruitbetaling per bankoverschrijving

Bij ons kunt u uw bestelling die u laat thuisbezorgen door middel van een vooruitbetaling betalen. U geeft uw bank dan op de voor u gebruikelijke wijze (internetbankieren, overschrijvingsformulier of een telefonische betaling) een opdracht tot het overmaken van het orderbedrag op de rekening van ons.

Rekeninginformatie. Zie uw Order en of Factuur voor betaling gegevens

Vermeld bij het overmaken van uw betaling altijd het bestelnummer van uw bestelling wat u bij de afronding van uw bestelling ziet op de website en wat u tevens per e-mail krijgt toegezonden in de bevestiging van uw bestelling.

Betalen met een vooruitbetaling is voor u kosteloos. Uw bestelling wordt in behandeling genomen op het moment dat wij uw betaling ontvangen heeft (dit is dikwijls later dan het moment waarop het op uw rekening is afgeschreven). Levertijdindicaties gaan in op het moment van in behandeling name van uw bestelling.

Heeft u de beschikking over internetbankieren bij de Postbank, ABN Amro Bank, Rabobank, Fortis of SNS Bank, dan adviseren wij u gebruik te maken van de eveneens kosteloze maar snellere betaalmogelijkheid iDeal.