Afhaallocatie

Bestelling afhalen

U kunt er voor kiezen uw bestelling zelf af te halen op de afhaallocatie van Ons te Assen. Afhalen van een bestelling kan nadat u uw bestelling via de website of via de klantenservice heeft doorgegeven en nadat u een bericht gehad heeft, dat de bestelling voor u klaar ligt en u deze kunt komen afhalen.

Plaats dus altijd uw bestelling vooraf, ook als u deze wilt komen afhalen. Het is niet mogelijk zonder een bestelling geplaatst te hebben naar onze afhaallocatie toe te komen.

Houdt bij het plaatsen van uw bestelling de aangegeven levertijden in acht, ook wanneer u de bestelling zelf komt afhalen.

Als u uw bestelling komt afhalen, houdt uw bestelnummer dan bij de hand. Op deze manier kunnen wij u snel van dienst zijn.

Betaalmogelijkheden bij afhalen

Indien u de bestelling zelf komt afhalen dan betaalt u de bestelling ook vooraf. Op het moment dat de betaling is ontvangen zullen wij u de afhaaldatum berichten. Op de afhaallocatie bieden wij geen betaalmogelijkheden.

Betaalmogelijkheden
Betalingen dienen altijd vooraf, tenzij anders in overeenkomst is aangegeven betaling dient te geschieden effectief in de overeengekomen valuta en zonder verrekening, korting en/of opschorting.

Openingstijden afhaallocatie

Bestellingen kunnen op de volgende tijden worden afgehaald:

Maandag t/m Donderdag : 9:00 tot 17:00 uur.
Vrijdags : 9:00 tot 16:00 uur.

Op alle reguliere zon- en feestdagen is de klantenservice gesloten.
Indien er afwijkingen zijn in de openingstijden van de klantenservice, dan wordt daar hier melding van gemaakt.

Locatie & route

Ons afhaaladres is:

Onze afhaallocatie
Amerikaweg 44
9407 TM Assen